Zomerworkshop steenbewerking en letterhakken .

Workshop gegevens
Datum: 
zaterdag, 6 september, 2014 - 09:00 tot 17:00
zaterdag, 13 september, 2014 - 09:00 tot 17:00
zaterdag, 20 september, 2014 - 09:00 tot 17:00
zaterdag, 27 september, 2014 - 09:00 tot 17:00
Geschikt voor: 
Beginners
Gevorderden
Maximum aantal deelnemers: 
8 deelnemers
Prijs: 
€ 50,00
Inbegrepen: 

Gebruik van gereedschap, koffie pauze, drank en soep is inbegrepen.

Annulatiekost: 
€ 20,00
Inschrijvingswijze: 
U bent ingeschreven na betaling op rekeningnummer: 001-1186237-03 met vermelding van de cursus. Gelieve een mailtje te sturen met uw gegevens zodat we u kunnen bereiken.
Mee te nemen: 

Werkkleding. Voor wie in harde steen werkt, zijn een beschermbril en werkhandschoenen noodzakelijk. Bij granietbewerking is een stofmasker nodig. Gereedschap is gratis beschikbaar. De steen mag je zelf meebrengen of kan je ter plaatse aankopen. Als je op voorhand langs komt in de winkel, heb je natuurlijk meer keuze.

In deze workshop kan ieder vanuit eigen mogelijkheden bezig zijn met steenbewerking. 

Beginnelingen worden op weg geholpen met het komen tot een werkplan, eventueel de keuze van een steen. Er kan gewerkt worden in speksteen, albast, kalksteen tot de hardsteen zoals serpentijn,marmer, arduin, zelfs graniet. Men kan vertrekken vanuit een eigen ontwerp of zich laten inspireren door de steen. 

Mensen die al vaker met steen gewerkt hebben kunnen hun ervaringen uitwisselen met collega's. We kijken samen naar wat ieder wil en kan realiseren zowel qua techniek als op het vlak van vormgeving.

Ieder kan werken in zijn eigen ritme naar eigen goesting en inspiratie.

We hechten veel belang aan een aangename ontspannen sfeer. We zitten dan immers midden in de vakantie tijd. En het werken aan een steen is te zien als een reis waarbij het reizen zelf even belangrijk is als de eindbestemming.

Je kan een beeld in speksteen of hardsteen maken of letterhakken.

De  prijs is 50 euro per dag. Gebruik van gereedschap, koffie pauze, drank en soep is inbegrepen. Eten moet je zelf meebrengen.                                              

Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 8 per workshop. Je kan best even navragen of er nog plaats vrij is. Ten laatste  een week voor datum inschrijven zodat we ons kunnen voorbereiden.

 

 

Beeldhouwen Storms | Wittevinnestraatje 27, 3130 Betekom | 0479 060 260            Realisatie website: Imaginist